De
/
ENG

VERANSTALTUNGEN

Sunday Brunch
25. August 2019
Start: 11:00 - Last seating: 15:45
35€ Per perso (Including water) 
Walk-inns are welcomed

On Sunday, we will welcome our Head Chef Jan Wichert and his girlfriend Stefanie Pfeil (who maybe is one of the best patissiers in Berlin) to host a Sunday brunch! 

Both have worked at Michael Hoffmann’s vegetable focused two star restaurant Margaux and at Frenchie in Paris. For this occasion they will serve a delicious shareable brunch, which will be completely vegetarian. 

There will be ‘Hefeplinse’ with linseed oil, Meerrettichbrioche, freshly made ‘Teigtaschen’, wild rose kombucha and so much more!

Bring your family or bring your hangover.
Don’t miss out, because it will be soooo delicious.

BOOK A TABLE

Ullrich Luckert at Lode & Stijn
Donnerstag 5. September - 19:00
Menü & Weine 95€
Dieses Event ist limitiert, es gibt nur 14 Plätze

Ein Winzer oder eine Winzerin, ein Chef oder eine Chefin, oder auch ein Käser - mit ganz besonderen Gästen möchten wir im Lode & Stijn jene Menschen, die hinter herausragenden Produkten stehen ganz nahbar machen.

Am 5.9. freuen wir uns mit Euch Ullrich Luckert vom Weingut Luckert-Zehnthof aus Sulzfeld am Rhein in Franken bei uns zu begrüßen. Die Weine des Familienbetriebs stehen für Präzision, innere Dichte und kraftvolle Spannung. Ortstypische Muschelkalkböden, klassischer Ausbau in großen Stückfässern, Handlese und die geduldige, ökologische Arbeitsweise verleihen den kleinen wie großen Gewächsen ein unglaublich animierendes
Trinkerlebnis und machen sie zu großartigen Speisebegleitern.

Präsentiert werden an diesem Abend von Ulli Luckert mitunter ältere Jahrgänge und Große Gewächse die unser Chef Lode van Zuylen mit einem
abgestimmten Menü begleiten wird.


BOOK A TABLE

Sauerbeer Sunday #3
22 September 2019
Start: 16:00 - Last Kitchen order: 22:00
4 course set menu 45€ per person
Walk-inns are welcomed anytime

This time we want to celebrate the Belgian brasserie cuisine alongside a great selection of 3 Fonteinen Lambic and other Geuze’s. The beers have been aging in our basement since the very beginning of our restaurant and are now ready to accompany a perfect Belgian inspired menu.Expect a variety of typical Belgian ingredients which we will serve in a 4 course meal for a set price of €45,-

Come with as many as you want. If you would like to come with more then 8, please write us an email. The tables will be reserved for 2 hours.

BOOK A TABLE

If you are vegetarian or have special diet restrictions, then please note this in the reservation. Feel free to contact us at reservation@lode-stijn.de if you have any questions.


Vielen Dank. Bitte schauen Sie in Ihre Inbox.
Oops! Leider gab es einen Fehler.

SYLVESTER DINNER !

We would like to welcome in the new year with an outstanding new years menu.